Fi 3 mapa

Serbian / Croatian / Bosnian language discussions. Iako Pomoć i ČPP (Često postavljana pitanja) pružaju dosta informacija, ovo je takođe mesto gde možete dobiti odgovore na svoja pitanja.
Post Reply
Mister No
Posts: 2
Joined: Mon May 04, 2020 6:47 pm

Fi 3 mapa

Post by Mister No » Mon May 04, 2020 7:22 pm

Imam problem pa Vas molim za reakciju i odgovor... Na mapi fi3 do danas nisam imao problem sa napadom na nalog ferguson, ali od danas ne mogu napadati jer mi prijavljuje kugu na sva njegova sela.... Nije moja krivica... Imam samo jedan nalog na mapi.... Molim vas da to rešite!

Saruman
Posts: 34
Joined: Wed Dec 19, 2018 2:21 pm

Re: Fi 3 mapa

Post by Saruman » Thu May 07, 2020 12:42 am

Neke mogucnosti su automatski blokirane zbog "multiaccounting" situacija ukoliko ih sama logika igre detektuje tako. Međutim, ponekad različiti igrači igraju igru sa istog računara ili mreže što uzrokuje nenamerno blokiranje nekih akcija. Pomenuta logika je neophodna zato što bi igrači koji igraju sa višestrukim nalozima imali prednost.
Administracija neće donositi nikakve dodatne odluke u cilju omogućavanja blokiranih funkcija, jer bi to moglo direktno voditi diskriminaciji među igračima. Ako planirate sarađivati sa svojim prijateljem, nemojte koristiti isti računar za igranje, čak ni jednom!

Mister No
Posts: 2
Joined: Mon May 04, 2020 6:47 pm

Re: Fi 3 mapa

Post by Mister No » Thu May 07, 2020 10:23 am

Ovu igru ne igram od juče, već dosta godina unazad, tako da mi je ovo što ste napisali kao odgovor odavno poznato... Znam kako se kažnjavaju multi nalozi kao i igranje više igrača sa istog računara... Ovu mapu su zbog istog razloga već napustila dva naloga (duje i sherwood)koji su bili na prva dva mesta što možete proveriti a oni su moji prijatelji i svi smo iz različitih gradova tako da ne možemo igrati sa istih računara čak i da hoćemo... Sa Ferguson om i Sharkom ratujem od početka mape, sad me oni napadaju i bacaju magije a ja im ne mogu ništa, to uopšte nije fer igra. Hvala na odgovoru i nikakvoj pomoći.....

Post Reply